De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

& veiligheid gebrekkig!

Oeverbos: Asbest hardnekkig

Zonnebril Zwart Son In Kapten 'tokyo' amp; wTqz1Efx Zonnebril Zwart Son In Kapten 'tokyo' amp; wTqz1Efx

Op 28 februari liep Vlaardinger Bob Kruit nog maar eens richting het Oeverbos. Ondanks alle bemoeienissen en mooie woorden van officiële instanties als gemeente Vlaardingen, DCMR, Rijkswaterstaat, Staatsbosbeheer et cetera nog altijd een verzamelplaats van asbest en (ander) puin.

Son Zonnebril Zwart Kapten amp; In 'tokyo'

Oostzijde oost, de meest Vlaardingse kant, was het een drukte van belang. Op die plek was de gemeente Vlaardingen met van Stroomopwaarts druk een nulmeting met betrekking tot de visuele "schoonheid" van het terrein te verrichten. Amper 40 meter verderop waren Search BV en Ecoloss bezig de grond om te woelen op zoek naar verontreinigingen in de bodem. Aan de andere kant, zo'n 30 meter "terug" lag aan het oppervlakte een stuk eterniet/asbesthoudend materiaal.

Bob Kruit vroeg zich af of dit alles niet schadelijk was voor werknemers van Stroomopwaarts. 'Heeft Ecoloss dit stuk over het hoofd gezien en is het verantwoord dat wandelaars ongehinderd dit deel kunnen betreden?' vroeg hij per e-mail. Alsook zette hij vraagtekens bij alle beloofde transparantie.

Op bovenstaande vragen reageerde de gemeente Vlaardingen met: 'Bedankt voor je bericht en alertheid! Ik heb contact opgenomen met Staatsbosbeheer. Imke Boersma (woordvoerder) gaat contact met je opnemen. Zij gaan over deze sanering en kunnen daarmee antwoord geven op je vraag.

Verder wil ik nog wel benadrukken dat we veilig werken voor medewerkers Stroomopwaarts (alsmede veiligheid voor wandelaars) uiteraard erg belangrijk vinden en daarom zijn er ook voor dit gebied met Staatsbosbeheer afspraken gemaakt.'

Tot slot reageerde Bob Kruit met: 'Er was op het moment dat ik daar was geen afzetting. De ingeschakelde politie stuurde pottenkijkers weg. De medewerkers van Stroomopwaarts lieten zich niet verwijderen.'

New In Sneakers Balance Blauw Laag qAxtOqrw

Laat een reactie achter

Originals 'eqt Laag Racing Sneakers Pk' Adv Adidas In Zilvergrijs 4Fwtqdx4fn
Naam:
E-mailadres:
Reactie: In Zonnebril Son Zwart amp; Kapten 'tokyo'
Reactie toevoegen
46 Hoog Vans Dx' Zwart hi 'sk8 Donkerlila In Mte Sneakers pZ5xq5BwI
Bruin Bruin Laarzen In Rieker In Laarzen Rieker Laarzen Rieker Rieker In Bruin Laarzen In ZqdYwT
Son amp; Zonnebril In Zwart Kapten 'tokyo'

amp; Son In Zonnebril 'tokyo' Zwart Kapten